Foto: Kadrs no video
Par pasaules interneta sensāciju kļuvis amizants video – advokāts no Teksasas, ASV, tiešsaistē ieradās kā kaķis.

Vienas diennakts laikā miljoniem skatījumu sociālajos tīklos – tāds ir sasniegums īsam video, kas atklāj amizantus aspektus mūsdienu realitātei: darbam "Zoom" tiešsaistē.

Video redzama tiesas sēde, kurā attālināti piedalījās četri kungi, izskatot kādu civillietu saistībā ar konfiskāciju. Kad tiesnesis Rojs Fergusons ieraudzīja sanākušos, atklājās, ka advokāts Rods Pontons pārvērties baltā kaķēnā. Kad Pontons ierunājās, viņš runāja kā kaķis.

Brīnumainās pārvērtības bija pārsteigums arī pašam advokātam, proti, uz tiesneša norādījumu, ka Pontons varētu būt ieslēdzis kādu filtru, advokāts iesaucās: "Es esmu ieradies, esmu šeit, bet neesmu kaķis! Vai dzirdat mani, tiesnesi?" Vienlaikus arī kaķītis izskatījās norūpējies par radušos situāciju.
Pontons skaidro, ka viņa sekretāre mēģinājusi kaķēnu noņemt, taču tas nav izdevies. Problēmu risināja pats Fergusons, kolēģim pamācot, kādus labojumus veikt "Zoom" video iestatījumos.

Kā vēsta ārvalstu mediji, advokāts Pontons tiesas sēdei bija pieslēdzies no savas sekretāres datora, kur savas "pēdas" atstājis viņas bērns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!