Brīvdienās vietējās interneta dzīlēs nonāca asprātīgs video, kur divi jauni vīrieši mēģina uzdoties par ārstiem, lai saņemtu aktuālo Covid-19 imunitātes vakcīnu.

Pašmāju grupas "Singapūras satīns" pārstāvji Jānis un Edgars ziemas spelgonī izrotājās ārstu kostīmos, bruņojās ar ierasto "kukuli" ārstiem, proti, konfekšu asorti, un izmēģināja savu laimi dažos vakcinācijas punktos Latvijā.

Kā stāsta paši video autori, apgaita pa slimnīcām apzināti izvēlēta sestdienā, kad noslodze vakcinācijas kabinetos ir krietni mazāka, lai lieki netraucētu ārstu darbu un neaizkavētu kādu, kuram šajās dienās paredzēta potēšanās. Video redzams, ka asprāši apmeklē Bērnu slimnīcu, Jūrmalas slimnīcu un Rīgas 1. slimnīcu.

Puiši vēlreiz sūta atzinības vārdus visiem medicīnas jomā strādājošajiem, kuri šobrīd strādā ar pastiprinātu noslodzi. Tāpat viņi atzīmē, ka ir gatavi gandrīz uz jebko, lai pēc iespējas ātrāk tiktu pie kārotās vakcīnas. "Ja kas, esam gatavi gaidīt teltī pie slimnīcas. Ja kāds atsakās – būsim momentā klāt!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!