Foto: DELFI
Aktieris un trauku mazgātājs Antons Zamišļajevs (attēlā) iekūlies neglītā skandālā. Puisis tiek vainots par vairāk nekā 70 eiro lielu zaudējumu radīšanu armēņu restorāna "Ahtamar" viesmīlim.

Pie žurnāla "Privātā Dzīve" vērsies viesmīlis, atklājot, ka Antons kopā ar diviem draugiem kādā jūlija nedēļas nogalē ieradies šajā restorānā. Puiši esot nesteidzīgi mielojušies ar vistas šašliku, frī kartupeļiem, alu un citiem gardumiem.

Ap pulksten desmitiem vakarā divi no kompānijas devušies prom, atstājot pie galdiņa tikai Antonu, kuru viesmīlis uzreiz atpazinis kā seriāla "UgunsGrēks" zvaigzni. "Viņam ir tik izteiksmīga āriene, ka grūti sajaukt ar kādu citu," skaidrojis viesmīlis.

Antons pasūtījis sev vēl divus "Jack Daniel's" kokteiļus ar kolu. Kad viesmīlis atnesis rēķinu par 45,45 eiro, Antons paziņojis, ka viņam līdzi nav ne naudas, ne dokumentu.

"Mans kolēģis ieminējās, ka jāsauc policija, taču man nešķita, ka Antons ir kaut kāds noziedznieks. Tomēr aktieris, sabiedrībā zināms cilvēks... Turklāt es pēc dabas esmu labsirdīgs.

Domāju, ka viņš pieļāvis kļūdu, uzticēdamies saviem draugiem. Galu galā arī Antons taču varēja aizbēgt no restorāna! Tāpēc piekritu to visu atrisināt cilvēcīgi," žurnālam pastāstījis viesmīlis.

Viņš ar Antonu vienojies, ka pēc restorāna slēgšanas abi kopā ar taksi aizbrauks pēc naudas uz aktiera mājām un mākslinieks samaksās kā par maltīti, tā taksi. Ceļā uz Antona mājām abi risinājuši draudzīgas sarunas – Antons pastāstījis, ka piedalījies kādā filmēšanā.

Aktieris apstādinājis taksi pie kādas daudzdzīvokļu mājas Dreiliņos, izkāpis un paziņojis, ka ātri aizskries pēc naudas. Viesmīlis nogaidījies 40 minūtes, bet Antons tā arī nav atgriezies. Viesmīlis devies viņu meklēt, bet, sapratis, ka nevēlas nakts vidū modināt visus mājas iedzīvotājus, kāpis atpakaļ taksī un braucis vien atpakaļ.

Par taksi nācies samaksāt vēl 30 eiro. "Tā kā tas bija mans galdiņš, man bija jāsedz zaudējumi. Tas ir ļoti nepatīkami. Īpaši tādēļ, ka manā ģimenē nesen piedzima bērniņš, un es tikko atgriezos darbā pēc atvaļinājuma.

Liekas naudas man nav. Šis ir kārtējais pierādījums tam, ka nevienam nedrīkst uzticēties," sarunā ar "Privāto Dzīvi" secinājis viesmīlis, kurš pēc notikušā vērsies ar iesniegumu arī policijā.

Pats aktieris, lūgts izskaidrot notikušo, paziņojis, ka tāds notikums gan esot bijis, bet vainīgais nav bijis viņš – viņa draugi attiecīgajā vakarā ieturējušies "Ahtamar" un aizgājuši nesamaksājuši, zvanot Antonam un lūdzot visu nokārtot kā slavenībai. Lai gan viesmīlis uzsver, ka arī viņa kolēģis atpazinis populāro aktieri, Antons turas pie viedokļa, ka tā esot "kaut kāda kļūda".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!