Foto: Caters News/Scanpix/LETA
Kamēr vieni, dodoties pie altāra, sola viens otram mūžīgu uzticību, citi laimīgas laulības noslēpumu meklē citā modelī – brīvās attiecībās, kurās atļautas dēkas ar citiem cilvēkiem.

Šonedēļ ārvalstu mediju uzmanību izpelnījies precēts pāris no Kalifornijas – 28 gadus vecā Laura un viņas vienaudzis Maiks uzskata, ka ir laimīgi kopā, pateicoties tam, ka tradicionālajā izpratnē laiž pa kreisi.

Abi jaunieši gredzenus mija pirms trīm gadiem, un kopš tā laika katram no viņiem bijuši vairāk nekā desmit ārlaulības sakaru partneri – abi labi apzinās, ka nespēj savas vēlmes piepildīt tikai ar vienu cilvēku, un nolēmuši nestāties pretī savām iegribām.

Lai gan Laura un Maiks bieži saskaroties ar citu cilvēku neizpratni par šādu laulību modeli, viņi paši ir pilnīgi pārliecināti – tieši tāpēc viņu savienība ir īpaši stipra. Intervijās viņi atzinuši, ka sarunas par to, kurš ar kuru ir pārgulējis, un dažādu detaļu apspriešana stiprinot viņu pašu laulību.

"Sekss ar citiem cilvēkiem nenozīmē, ka krāpjam viens otru. Mums abiem gluži vienkārši vajag vairāk par vienu partneri, lai piepildītu mūsu vēlmes. Protams, tas nenozīmē, ka mēs dažreiz nekļūstam greizsirdīgi, bet tas ir normāli," izdevums "The Daily Mail" citējis Lauras stāstīto.

Laura ir biseksuāla, un šobrīd paralēli attiecībām viņai ir gan mīļākais, gan mīļākā. Tieši viņa bijusi iniciatore šādam attiecību modelim, jo nav spējusi pieņemt domu, ka ir kopā tikai ar vienu vīrieti.

Maiks intervijās atzinis, ka dažreiz jūtot greizsirdību pret sievas partneriem, bet pati Laura dievojusies, ka dara visu, lai visiem viņas dzīvē iesaistītajiem partneriem tiktu vienlīdzīga uzmanība un novārtā nepaliktu arī rūpes par mājām.

Vienīgais nosacījums šajās attiecībās ir nevest mīļākos mājās. Tā kā pāris dzīvo kopā ar Maika piecus gadus veco dēlu no iepriekšējām attiecībām, viņi ir vienojušies – visi randiņi notiks ārpus ģimenes nama.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!