Foto: Kadri no video
Portāls "Delfi" uzcītīgi seko līdzi ne tikai svarīgajiem un nopietnajiem notikumiem, bet arī ērmībām, kas uzjautrinājušas latviešus, un, atskatoties uz aizvadīto gadu, "Delfi Izklaide" apkopojusi pašmāju interneta sensācijas jeb videoklipus, kas 2019. gadā izpelnījušies lielu nācijas sajūsmu.

Video: Populāra amerikāņu šova skečā par Trampu izzobo arī Levitu

Foto: Kadrs no video


Valstu līderi šonedēļ Londonā tikās NATO samitā, un starp apspriestākajiem sanāksmes personāžiem ierasti atkal bija ASV prezidents Donalds Tramps, kurš reti paliek ēnā. Populārais NBC šovs "Saturday Night Live" (SNL) par amerikāņu politiķa piedzīvojumiem Eiropā izveidojis asprātīgu parodiju, kurā izzobots arī Latvijas prezidents Egils Levits.

Lasīt vairāk

Video: Jaunieši parodē šovu 'Saimnieks meklē sievu'

Foto: Kadrs no video


Pie televīzijas skatītājiem ar savu jaunāko sezonu šoruden atgriezies latviešu iepazīšanās šovs "Saimnieks meklē sievu", un tautā iemīļotais raidījums licis sarosīties interneta jokdariem, kas radījuši asprātīgu parodiju.

Lasīt vairāk

Video: Renāra Zeltiņa joki nokaitina Spānijas basketbolisti

Foto: Kadrs no video


Ar asprātīgām intervijām Eiropas sieviešu basketbola čempionāta līdzjutējus turpina priecēt šovmenis Renārs Zeltiņš, kurš reportiera Olafa Rabarbera tēlā jau iznerrojis vairākas ārzemju sportistes.

Lasīt vairāk

Pašmāju hits: Fīrers niknojas par Deglava tilta slēgšanu

Foto: Kadrs no video


Deglava tilta stāvoklis un tā slēgšana satraukusi daudzus, un ļaudis par šo tematu ļoti aktīvi diskutē un izsakās sociālajos tīklos. Arī jokdari nesnauž – ne viens vien publiski pazobojies par jezgu, kas sacelta ap bēdīgi slaveno satiksmes pārvadu.

Lasīt vairāk

Video: Tiltu pazinējs Rūdolfs analizē Deglava ielas pārvada stāvokli

Foto: Kadrs no video


Diskusiju krustugunīs šopavasar nonācis nu jau bēdīgi slavenais Deglava tilts Rīgā, kuru kritiskā stāvokļa dēļ ceturtdien, 25. aprīlī, paredzēts slēgt satiksmei. Savukārt no amata atstādinātais galvaspilsētas mērs Nils Ušakovs turpina pastāvēt uz to, ka ap tiltu saceltā brēka ir politisks karš pret Rīgas domi, kurā cietēji būs pilsētnieki.

Lasīt vairāk

Video: Kā britu ēdienu blogeri reaģē uz latviešu našķiem

Foto: Kadrs no video


Mūsdienās ļoti populāri kļuvuši video, kuros "YouTube" blogeri nogaršo un vērtē dažādus svešzemju kārumus un uzkodas, un pa retam ārzemnieku redzeslokā nonāk arī gardumi no Latvijas.

Lasīt vairāk

Video: Ziņu reportieris atrod noslēpumainu ledusskapi

Foto: Kadrs no video


Ziņu portāla "Delfi" reportieris Eduards, veidojot sižetu par zemledus makšķerniekiem, nejauši uzdūries visai interesantam atradumam – viņš uzgājis novārtā pamestu ledusskapi.

Lasīt vairāk

Pašmāju hits: Īpaši dramatiskas Rīgas sastrēgumu ziņas

Foto: Kadrs no video


Otrdienas, 29. janvāra, rīts daudziem rīdziniekiem un pilsētā iebraukušajiem atmiņā paliks ar lielajiem sastrēgumiem, kas galvaspilsētā radās netīrītā sniega dēļ. Par "korķiem" agrā rīta stundā vēstīja arī LTV raidījums "Rīta Panorāma", un ziņu diktors Dāvis Valdnieks situāciju ielās aprakstīja īpaši dramatiski.

Lasīt vairāk

Video: Amerikānis Braiens vērtē populāras latviešu dziesmas

Foto: Kadrs no video


Popularitāti "YouTube" vidē iemantojis amerikāņu vlogeris Braiens Velezs. Viņš ļaužu uzmanību piesaistījis ar videoklipiem, kuros klausās un analizē dažādās valstīs un reģionos populāras dziesmas. Savā jaunākajā klipā viņš pieķēries latviešu mūzikai.

Lasīt vairāk

Video: Skutelis iesaka, ko darīt ar Koknesē atrasto kokaīna kravu

Foto: Kadrs no video


Janvāra vidū Koknesē tika atrasta Latvijas vēsturē līdz šim lielākā kokaīna krava – vairāk nekā divas tonnas aizliegtās vielas. Tas kļuvis par vienu no pēdējo nedēļu apspriestākajiem notikumiem, un kokaīna atrašana tieši Koknesē kļuvusi par pamatu arī dažādiem asprātīgiem jociņiem.

Lasīt vairāk

Video: Superhita 'Zemes stunda' jestrā šlāgerversija

Foto: Kadrs no video


Piektdienas rītā patīkams pārsteigums bija sarūpēts visiem raidījuma "900 sekundes" skatītājiem. Studijā pie ziņu žurnālistiem viesojās kolorītā muzikālā apvienība "Mazais princis".

Lasīt vairāk

Sajūsmu gūst latviešu jaunekļu tautiskais dancis pie Uluru klints Austrālijā

Foto: Kadrs no video


Pērn sajūsmu izpelnījās draugu kompānija no Latvijas, kas Ņujorkas ielās un metro jestri izdancoja tautas deju "Es izjāšu prūšu zemi". Dancis turpina izplatīties pasaulē.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!