Foto: Publicitātes foto

Populārais pašmāju muzikālo jokdaru duets "Transleiteris", maija izskaņā sniedzot interviju ietekmīgā ASV medija "CBS Sports" šovā "Gio&Jones", uzaicināja tā vadītājus uz savu uzstāšanos Cēsīs. Bijušais NFL līgas spēlētājs Braiens Džonss un radio personība Gregs Džianoti Cēsīm veltīja kārtīgu devu dzēlību, bet "Transleiteris" nav palicis atbildi parādā.

Abas radio zvaigznes pēc internetā atrastajiem attēliem sprieda, ka Cēsīs valda 14. gadsimts un pilsētas iedzīvotāji nodarbojas ar Svētā grāla meklēšanu.

Jau neilgi pēc notikušās sarunas abi CBS ētera asprāši bija nodrukāti kā lielas plastikāta figūras un izvesti pastaigā pa Cēsīm, aplūkojot melnos gulbjus, dodoties ekskursijā pa seno pili, čučot zālē un dejojot aiz dīdžeja pults "Fonoklubā".

"Mums ar Braienu un Gregu ir ļoti labas attiecības, tāpēc atļaujamies savā starpā mētāk asākus jokus – viņu replikas par Cēsīm neuztveram kā aizvainojumu, un arī mūsu video ir piesātināts tikai ar labākajām emocijām attiecībā uz mūsu daudz populārākajiem amerikāņu draugiem," "Delfi Izklaidei" skaidroja "Transleitera" dalībnieks Edžus Ķaukulis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!