Foto: Publicitātes foto

Latvijas sabiedrībā nerimst diskusijas par dīdžejmeitenes un Coyote Fly kurinātājas Seksīgās Lee (attēlā) krūtīm. Lai gan Latvijas seksa eksperts pēc krūšu kratīšanās video noskatīšanās izteica viedokli, ka pupiņi ir dabīgi, dizainere Deimon atklāj citu patiesību.

"Edgar, likšu tev vilties, bet viņai ir silikoni! Taisīja pie tā paša ārsta, pie kura es. Zinu to gan no ārsta, gan, kad gāja uz pārsiešanām.

Pat video, kur viņas kratās, var pateikt, ka mākslīgas, un efekts panākts ar parastu krūšturi, kas nav sporta un viņas nenotur. Jo sporta krūšturi stipri tur uz vietas, lai neveidojas šādi gadījumi, kas ātri veido nokarājušās krūtis pat ar silikonu.

Bet video viennozīmīgi efektīgs. Vienu reizi var atļauties palēkāt," savā Facebook profilā seksa eksperta viedokli publiski apstrīdējusi dizainere.

Toretto atbildējis, ka dažādiem vīriešiem esot dažādas gaumes attiecībā uz krūtīm, un esot vairāki veidi, kā uzlabot krūtis, tostarp, kārtīgs treniņš, tā ka pavisam greizi viņš kā eksperts nošāvis neesot. Uz to Deimon atbildējusi, ka "silikons vienmēr būs efektīgāks un ideālāks".

Abu slavenību diskusija nav atstājusi vienaldzīgus arī citus tautiešus, kuri metušies spriest par to, kas labāks - silikona vai dabīgās krūtis. Kā atzinusies Deimon, viņa pati krūšu palielināšanu taisījusi jau trīs reizes un, ja būs vajadzība, taisīs vēl desmitkārt.

Tikmēr Toretto joprojām paliek pie sava viedokļa - viņš ir dabīgu sievietes apaļumu cienītājs. Neskatoties uz to, eksperts izsaka komplimentus Seksīgās Lee ķirurgam, kuram izdevies panākt ļoti dabisku efektu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!