Medijos atkal izskanējis Trešā reiha vadoņa, nacistu līdera Ādolfa Hitlera (attēlā) vārds. Vēsturnieki izpētījuši viņa medicīniskos datus, un tajos uzieta satraucoša informācija – fīreram, iespējams, bijis kroplīgs un mikroskopisks penis.

Jau agrāk pasaulei pavēstīts, ka Hitleram bijis tikai viens sēklinieks. Izdevums Daily Star ziņo, ka nesen izdota grāmata Hitler's Last Day: Minute by Minute, kurā atklāts vēl kāds baiss noslēpums par nacistu līdera vīrišķo mantību.

Britu vēsturnieki un publicisti Džonatans Meijo un Emma Kreigija, kuri kopīgiem spēkiem sarakstījuši grāmatu, sīkāk izpētījuši medicīnas datus, kuri iegūti pēc tam, kad Hitlers 1923. gadā nonāca apcietinājumā.

Vēsturnieki atklājuši, ka iztrūkstošais sēklinieks nav bijusi vienīgā anomālija Hitlera ķermenī. Nacistu līdera ģenitālijas bijušas deformētas un nelielas, turklāt fīrers sirdzis ar ļoti retu iedzimtu kaiti – hipospādiju.

Slimības dēļ uzrīnizvadkanāls atradies nevis uz locekļa galviņas, kā tam normāli būtu jābūt, bet gan apakšpusē – peņa pamatnē. Autori apgalvojuši, ka šīs kaites ietekmē Hitlera dzimumloceklis bijis kroplīgs un nav spējis pilnvērtīgi funkcionēt.

Abi vēsturnieki izteikuši varbūtību, ka tas, iespējams, ir iemesls, kādēļ fīrers nekad nav radījis pēcnācējus un paniski baidījies atkailināties citu cilvēku priekšā. Grāmatas autori nav izslēguši iespējamību, ka kroplīgais penis bijis arī Hitlera šerpās dabas un nemitīgo dusmu cēlonis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!