Foto: DELFI

Nedēļas sākumā jaunu Latvijas mēroga akciju #NovelcBikses mēģināja aizsākt radiostacijas Pieci.lv seja un balss Toms Grēviņš, bet pagaidām populārā dīdžeja izaicinājumam atsaukusies vien grupa Carnival Youth.

Carnival Youth, kurā muzicē arī grupas Prāta vētra solista Renāra Kaupera dvīņi Edgars un Emīls (attēlā), pēdējā gada laikā kļuvusi par vienu no populārākajām un kritiķu atzinīgāk vērtētajām jaunajām muzikālajām apvienībām Latvijā, un, iespējams, tieši tas bija iemesls, kādēļ Grēviņš puišus izaicināja līdzās tādiem pieredzes bagātiem skatuves māksliniekiem kā Gacho, Lauris Reiniks, Dons un Agnese Rakovska.

Carnival Youth puiši pagaidām vienīgie no izaicinātajiem pieņēmusi Grēviņa mesto cimdu, un pirmdienas, 1. septembra, vakarā, uzstājoties Galerijā Centrs, braši novilka ūziņas, spiedzošajam meiteņu pūlim nodemonstrējot apakšbikses.

Kā nākamos, kuriem jāziedo vismaz pieci eiro trūcīgām ģimenēm un jānovelk bikses, grupas Carnival Youth puiši nominējuši tādas grupas kā Reigani, Instrumenti un Pienvedēja piedzīvojumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!