Foto: Kadrs no video

Pamazām tverkings jeb enerģiska dibena vaigu kratīšana sāk iesakņoties arī Latvijā, un dažas pašmāju daiļavas kļuvušas par īstenām jomas speciālistēm. Par pašām labākajām pēcpušu dricelētājām tiek dēvētas apvienības House of Berries dejotājas, un nesen viņas iepriecinājušas fanus ar krāšņu video.

Jau vēstīts, ka pērnā gada rudenī deju grupas dalībnieču tverkošanas klips, kurā viņas savus dibentiņus neskaitāmos veidos bija drebinājušas uz kāda Rīgas nama jumta, kļuva par tīmekļa sensāciju. Šobrīd sižets jau noskatīt vairāk nekā 1,7 miljonus reižu.

Šomēnes prasmīgās daiļavas plašākas sabiedrības novērtējumam sniegušas savu jaunāko veikumu - īstenu tverkošanas šedevru. Klipiņā prasmīgās dejotājas plosās kā negudras, un iemūžinātie kadri apliecina, ka meiteņu prasmes noslīpētas līdz pilnībai.

Tverkotājas savus tvirtos dupšus sinhroni drebinājušas uz naktskluba Coyote Fly skatuves, turklāt dāmas dricelējušās ne tikai stāvus un tupus, bet arī špagatā - šis ir īpaši sarežģīts meistarstiķis, kurš pa spēkam tikai īpaši prasmīgām un ar talantu apveltītām dejotājām.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!