Foto: Kadrs no video

Konspirācijas teoriju piekritējiem, NLO medniekiem un virtuālajiem arheologiem, kas līdz sīkākai detaļai izpēta katru foto vai video, kas tapis uz Mēness virsmas vai kādas no Saules sistēmas planētām, atkal izdevies saskatīt kaut ko sensacionālu.

Populārās amerikāņu NLO mednieku brigādes Secure Team 10 pārstāvji plašākas sabiedrības novērtējumam snieguši kārtējo video sižetu, kurā saskatītas paranormālas aktivitātes.

Šoreiz kaut kas aizdomīgs piefiksēts uz Zemes dabiskā pavadoņa – Mēness. Kāds amatieris-astronoms ar jaudīga teleskopa palīdzību pietuvinājis tā virsma un tuvāk apskatījis vienu no daudzajiem krāteriem.

Tajā pamanīts kustīgs objekts, kurš uz mirkli noņirb un tad atkal pazūd tumsā. Aculiecinieks sižetu iesūtījis Secure Team 10 komandai, un tās pārstāvji video izpētījuši tuvāk.

Profesionāļi secinājuši, ka aculieciniekam, visticamāk, izdevies nofilmēt marsiešu jeb citplanētiešu aktivitātes. Tāpat pieļauta pavisam neliela varbūtība, ka krāterī Zemes iedzīvotāji izveidojuši slepenu bāzi, par kuru zināms tikai pasaules ietekmīgāko valstu vadoņiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!