Foto: Kadrs no video

Tīmeklī visai lielu popularitāti izpelnījusies kāda latviešu meitene vārdā Alla. Viņa vietnē YouTube izveidojusi blogu, kurā tiek publicēti kulinārijas video, un nesen dāma veikusi eksperimentu – viņa pārbaudījusi, kā briti reaģē uz latviešu iecienītākajiem saldumiem un citiem nacionālās virtuves labumiem.

Kanālā, kuram dots nosaukums Allas Yummy Food aizvadītajā nedēļā publicētas divas īsfilmiņas, kurās iemūžināts, kā vairāki briti mielojušies ar latviešu populārākajiem saldajiem un sāļajiem labumiem.

Sāļajās uzkodās briti savas garšas kārpiņas lutinājuši ar biešu zupu, speķa pīrādziņiem, kefīru, kurš ražots Lietuvā, jāņu sieru, ķiploku grauzdiņiem, Ādažu čipsu diļļu čipsiem, šprotēm un pat raudu. Kā redzams sižetā, zivju produkti uz ārzemniekiem nav atstājuši labu iespaidu - daži pat sākuši vemstīties.


Savukārt saldajā briti mielojušies ar biezpiena desertu, "riekstiņu" cepumiem, Laimas zefīriņiem, vafelēm, biezpiena sieriņu Kārums un citiem našķiem, un lielākā daļa eksperimenta dalībnieku gandrīz visus našķus atzinuši par gana labiem. Ar Allas video blogu iespējams iepazīties šeit.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!