Pēdējā laikā Latvijā un citās valstīs pastiprināti tiek runāts par tā saucamajām legālajām narkotikām, kuru dēļ dzīvību jau zaudējuši vairāki jaunieši, un tagad tīmeklī parādījies video, kurā redzams, ka arī Krievijas pusaudži labprāt apreibinās ar šīm vielām.

Tīmekļa vietnē Liveleak.com aizvadītās nedēļas nogalē publicēts video, kurā iemūžināti vairāki krievu jaunieši, kuri salietojušies legālās narkotikas jeb "spaisu".

Šajos kadros skaidri redzams, kā šo vielu lietošana ietekmējusi pusaudžus - trīs puiši, kuri, kā liecina video aprakstā sniegtā informācija, apreibinājušies no sintētiskās marihuānas jeb "spaisa", grīļodamies sēž uz soliņa un cenšas visiem spēkiem, lai no tā nenoveltos.

Savukārt apkārtējie pusaudži par šo skatu uzjautrinās un pat paņirgājas par vienu no apreibušajiem zēniem, uzmaucot viņam galvā spaini, turklāt, visu notiekošo, šķiet, ar baudu iemūžina arī video, fonā ik pa laikam izsakot arī pa kādam jēlam jociņam.

Lieki teikt, ka tīmeklī šis video jau iemantojis visai lielu popularitāti un raisījis karstas diskusijas par legālajām narkotikām. Vairāki jauniešu komentāru sadaļā padalījušies arī ar savu personisko pieredzi, kura lielākoties visiem bijusi visai bēdīga, taču, protams, neiztrūkst arī tādu, kas par "spaisu" atklāti sajūsminājušies.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!