Foto: Kadrs no video
Šonedēļ ievērību sociālajos tīklos ieguvusi kāda īsfilmiņa, kurā iemūžināta virkne neveiklu un gana intīmu mirkļu – 20 cilvēki piekrituši kameras priekšā skūpstīties ar svešiniekiem.

Filmiņas First Kiss režisore ir Tatja Piljeva, kuras mērķis acīmredzot ir bijis parādīt sajūtas, kādas rodas, pirmo reizi skūpstoties - tiesa, vairumā gadījumu cilvēki tomēr nemetas virsū pilnīgiem svešiniekiem, tādēļ filmā redzamais mulsums ikdienas dzīvē varētu būt retāk sastopams.

Eksperimenta dalībnieku reakcija, iepazīstoties ar partneri, kurš tūdaļ būs kaislīgi jāskūpsta, ir dažāda - kāda meitene vēlas, lai tiek izslēgtas gaisma, kāds pieļauj, ka, iespējams, šis nav labākais veids, kā kādu skūpstīt, citi izsaka viens otram komplimentus vai satraukti mīņājas, žestikulē un pļāpā niekus, un video caurstrāvo liels mulsums un neveiklība.

Īsfilma ātri vien guvusi popularitāti sociālajos tīklos - tās skatījumu skaits nepilnā diennaktī sasniedzis 600 tūkstošus, un aktīvā video laikošana un šērošana, kā arī redzētā apspriešana liecina, ka filmiņa reti kuru atstājusi vienaldzīgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!