Šopavasar risinājās ikgadējais "Comedy Latvia" "cepiens", kurā vietējie komiķi asprātīgā veidā izsmēja dziedātāju Ralfu Eilandu, kā arī viens otru, un tiem, kuri pasākumu palaida garām, tagad jokus iespējams baudīt video formātā.

Pasākumā piedalījās tādi vietējie komiķi kā Deniss Lugovskojs, Denis Tulpe, Kalvis Troska, Dana Jurkjāne, Aleksandrs Guzenko un Edgars Bāliņš. Pasākuma vadītāja lomā pārliecinoši iejutās komiķis Rūdolfs Kugrēns.

Pasākuma organizatori ar nožēlu ziņo, ka Eilanda "cepienā" diemžēl nepiedalījās slavenais komiķis Maksims Trivaškevičs, kuram tajā vakarā bija ārkārtīgi svarīgs pasākums Līvānu kultūras namā.

Kā skaidro "Comedy Latvia", "cepiens" ir komēdijas žanrs, kas aizgūts no ASV un Lielbritānijas – tajā iesaistītie dalībnieki bez jebkādas cenzūras izmej pārējos pasākuma dalībniekus, jokos iepinot melno humoru un nesaudzīgas replikas. Līdzīga rakstura "cepiens" ik gadu risinās sarunu festivālā "Lampa", kurā piedalās vietējie komiķi un politiķi.

"Comedy Latvia" ir komiķu apvienība, kas regulāri priecē komēdijas žanra cienītājus ar "stand-up comedy" pasākumiem visā Latvijā un ir uzskatāmi par vieniem no šī žanra aizsācējiem vietējā mērogā. Katru nedēļu tiek rīkoti atvērtā mikrofona vakari, kuros ņemt dalību ir aicināts ikviens interesents. Par citiem "stand up comedy" pasākumiem regulāra informācija pieejama "Comedy Latvia" feisbuka lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!