Foto: Kadrs no video
Starp populārākajiem videomateriāliem globālajā tīmeklī vienmēr bijušas dažādas izjokošanas filmiņas, kas to skatītājiem ļauj atviegloti uzelpot par to, ka pašiem nav nācies krist par skarbu jokdaru upuri.

Šonedēļ ārvalstu mediju uzmanību piesaistījis Portugālē tapis video - tajā galvenā loma uzticēta meitenei, kura nogrimēta par šausmu filmu cienīgu zombiju un nosēdināta uz ielas. Tā kā mazā briesmonīte sēž ar noliektu galvu un tēlo raudāšanu, garāmgājēji pat nenojauš, kas viņus sagaida.

Kad labsirdīgākie garāmgājēji nolēmuši parūpēties par nelaimē nonākušo jaunkundzi un tuvojas viņai, meitene, kura ārvalstu medijos jau nodēvēta par "sātana bērnu", paceļ galvu un tālākais jau ir atkarīgs no garāmgājēja veselības stāvokļa, nervu sistēmas stabilitātes un kāju ātruma.

Tiesa, interneta lietotāji šo izjokošanu vērtē pretrunīgi - lai gan daudzi ir sajūsmināti par video autoru izdomu, ir arī tādi, kuri uzskata, ka tas ir pārāk nežēlīgs joks un nav pareizi cilvēku labsirdību un vēlmi palīdzēt atlīdzināt ar tik skarbu pavērsienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!