Foto: Kadrs no video
Talantu šovos jokainu dalībnieku netrūkst, un tie allaž pamanās pārsteigt gan žūriju, gan skatītājus, bet šoreiz par pārsteiguma momentu parūpējies pats talantu soģis.

Britu populārajā talantu šovā "Britain's Got Talent" beidzot noslēdzies atlases posms, kura laikā četriem žūrijas pārstāvjiem nācās noklausīties un noskatīties neskaitāmos pretendentos, kuri gaida savu zvaigžņu stundu.

Pats pēdējais atlases numurs bijis gana kolorīts. Savu dziedātprasmi šovā nodemonstrēt bija ieradusies 58 gadus vecā Sjū Moreta.

Viņa pārsteigusi ne tikai ar savu neparasto uznācienu, bet arī ar šarmu, kas visiem lika piemiegt acis uz ne tik gludo izpildījumu. Brodvejas stila dziedājums lika mesties dejā gan četriem žūrijas pārstāvjiem, gan abiem aizkulišu vadītājiem.

Pēc neliela valsīša viena kvadrātmetra šaurībā žūrijas dalībnieki nolēma padejot uz galda. Tiesa, ierasti īganis un bargais Saimons Kauels saviem kolēģiem nepievienojās.

Treknu punktu uz "i" enerģiskajam priekšnesumam un visai noklausīšanās sērijai pielika britu komiķis un aktieris Deivids Viljamss, kurš Kauela priekšā palika bez biksēm.Tas šokēja ne tikai pašā tuvplānā sēdošo Saimonu, bet arī dziedātāju un visu skatītāju zāli.

Vēlāk, komentējot Sjū uzstāšanos, Saimons atzina: "Es esmu traumēts. Es patiešām nespēju dabūt no prāta ārā to skatu, ko es nupat redzēju."

Tiesa, neskatoties uz to, ka Viljamss nozaga Moretai daļu šova, viņa ieguva četrus "jā" un tika nākamajā kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!