Foto: Kadrs no video
Ne velti sabiedrībā iesakņojies teiciens "iespējams tikai Krievijā". Šīs zemes ļaudis ar apskaužamu regularitāti apliecina, ka viņu izdomai nav nekādu robežu, un nesen mediju un arī likumsargu redzeslokā nonākuši pārgalvji, kuri pa piesnigušajām Ņižņijnovgorodas ielām šļūkuši uz paklāja, kas piesiets pie automašīnas.

Videoklips ar diviem jauniešiem, kuri vizinās uz "lidojošā paklāja", virtuālajā vidē publicēts aizvadītajā nedēļā un izpelnījies visai lielu popularitāti.

Tiesa, kārtības sargātāji nesnauž, un, kā vēsta "The Moscow Times", policija drīz vien identificējusi sižetā redzamos pārgalvjus. Jauniešiem nācies doties uz iecirkni sniegt paskaidrojumus par savu rīcību.

Krievijas Federācijas Iekšlietu ministrija savā oficiālajā mājaslapā šonedēļ izplatījusi paziņojumu, kurā teikts, ka 24 gadus vecam jauneklim, kurš vadīja automašīnu ar pie tās piestiprinātu paklāju, uz kura atradušies cilvēki, sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Vārdā nenosauktajam automašīnas vadītājam par cilvēku pārvadāšanu ārpus automašīnas piespriests naudas sods 1000 rubļu (aptuveni 13 eiro) apmērā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!