Kamēr daudzi pāri romantiku labprātāk bauda uz zemes, divi jaunieši devušies īpaši bīstamā piedzīvojumā - viņi uzrāpušies Kuldīgas radiotornī Adata un tur pārnakšņojuši.

Video redzams, kā atbilstoši ekipētie jaunieši uzrāpjas aptuveni 200 metrus augstajā tornī, bet pēc izpriecāšanās par burvīgo skatu izbauda romantisku gaisotni, iedzerot vīnu un iekārtojoties uz naktsguļu vienā no torņa platformām.

DELFI Izklaidei īpaši uzsvēra video autors Mihails, šādu piedzīvojumu nevajadzētu mesties atkārtot - jebkura rāpšanās šāda veida objektos ir bīstama un nav pieļaujama bez noteiktām atļaujām, atbilstoša ekipējuma un pieredzes.

"Atceries, ka viena kļūda šādā augstumā var novest pie nopietniem ievainojumiem un vienā acumirklī sabojāt tavu dzīvi, vai pat beigties ar nāvi," brīdina video autors.

Tiesa, Adatas īpašnieks DELFI Izklaides lasītājiem stingri ieteica likt aiz auss, ka tornis ir privātīpašums, ieeja tajā ir slēgta un tornim pieslēgta signalizācija, tā kā iekļūšana tornī uzskatāms par likumpārkāpumu. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!