Lai izpelnītos apkārtējo cieņu un respektu, bet visbiežāk savas pārgalvības dēļ, ļaudis mēdz darīt pavisam trakas lietas. Tā, piemēram, kāds austrāliešu puisis nodemonstrējis savu "meistarību", ielecot baseinā no jumta.

Triks ar ieniršanu baseinā no jumta nav nekas sevišķs - tīmekļa vietnē Youtube atrodams vesels lērums klipu, kuros pārgalvji no visas pasaules iemūžinājuši lēcienu ūdens tilpnē no mājas, taču austrālieša video uz pārējo fona izceļas.

Puisis šobrīd virtuālajā vidē jau iemantojis karstgalvja slavu - videoklipā iemūžināts, kā viņš no ēkas jumta, veicot atmugurisko salto, ielec baseinā, kurš atrodas aptuveni trīs metrus tālāk.

Vēl jo stindzinošāko šo triku dara fakts, ka austrālietis tikai par mata tiesu paglābjas no nelaimes - viņš gandrīz atsit galvu pret baseina apmali -, taču viss tomēr beidzas laimīgi, un notikuma aculiecinieki uzgavilē.

Par spīti tam, ka jau video sākumā viens no puiša draugiem pieļauj domu, ka lēciens varētu izrādīties letāls, un arī citi klātesošie viņam lūdz neriskēt, pārgalvi tomēr neizdodas atrunāt, un tagad, pateicoties nelokāmajai apņēmībai, austrālietis interneta plašumos ieguvis savas "15 slavas minūtes".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!