Foto: Kadrs no video
Kamēr dažiem labākais veids, kā nobiedēt līdzcilvēkus, šķiet klusi pielavīties no muguras un iebrēkt kaut ko ausī, radošāki prāti cilvēku biedēšanu ir padarījuši par patiesi izsmalcinātu spēlīti.

Starp izjokošanas un biedēšanas lielmeistariem noteikti jāpiemin polis Silvestrs Vardega, kurš darbojas ar pseidonīmu SA Wardega. Viņa kontā ir daudz spīdošu iznerrošanu, bet šonedēļ par interneta hitu kļuvis viņa jaunākais veikums.

Šoreiz Vardega paspēlējies ar vienu no izplatītāko baiļu izraisītājiem - zirnekli. Daudzi no mums krīt panikā, jau ieraugot ierasta izmēra zirneklīti, bet milzīgs posmkājis arī ne tik viegli sabiedējamus cilvēkus var novest līdz histērijai.

Izjokošanas video galvenā varoņa loma uzticēta kucītei Čikai, kura pārģērbta par milzu tarantulu. Pilsētas ielās dažādās vietās tika izvietotas cilvēku mirstīgo atlieku imitācijas, un, kad garāmgājēji tās pamanīja, drīz vien viņu virzienā jestri nesās briesmīgais radījums.

Tiesa, kā norādījis ne viens vien interneta lietotājs, kucītei ir ļoti paveicies, ka izjokošanas laikā viņa netika savainota, jo kāds drosmīgāks izjokošanas upuris varēja mēģināt "monstru" likvidēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!