Foto: Kadrs no video
Janvāra vidū Koknesē tika atrasta Latvijas vēsturē līdz šim lielākā kokaīna krava – vairāk nekā divas tonnas aizliegtās vielas. Tas kļuvis par vienu no pēdējo nedēļu apspriestākajiem notikumiem, un kokaīna atrašana tieši Koknesē kļuvusi par pamatu arī dažādiem asprātīgiem jociņiem.

Arī "Pusnakts šovs septiņos" ar komiķi Jāni Skuteli savā jaunākajā sērijā pievērsies aktuālajam tematam, piedāvājot savu versiju par to, kā milzu kokaīna kravu iznīcināt.

Aizvadītajās brīvdienās lielu sociālo tīklu lietotāju ievērību guvis video, kurā Skutelis, pārģērbies par policistu, sniedz ieskatu kokaīna iznīcināšanas burziņā uz kalna.

"Nesen Latviju pāršalca ziņa, ka Konesē ir atrasta divu tonnu liela kokaīna krava. Noteikti, ka tās tonnas ir jāiznīcina. Bet kā? Piedāvājam noskatīties ekskluzīvu video, kā šobrīd policija atbrīvojas no šīs vielas," vēstīts video aprakstā.

Skutelis un viņa komanda kokaīnu piedāvājuši ar sniega pūtējiem pa drusciņai izkaisīt uz kalna, un sižetā arī redzams, kādu iespaidu tas varētu atstāt uz slēpotājiem un snovotājiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!