Foto: Kadrs no video
Ar sesto sezonu pie skatītājiem un laba humora cienītājiem atgriezies populārais "Pusnakts šovs septiņos" ar komiķi Jāni Skuteli, un pirmajā raidījumā atsevišķa rubrika veltīta vienam no šovasar visvairāk apspriestajiem pārvietošanās līdzekļiem galvaspilsētā – elektroskūteriem.

Līdz ar elektrisko skrejriteņu skaita pieaugumu un popularitātes bumu Rīgā parādījušās arī jaunas problēmas, kas saistītas ne tikai ar pārgalvīgiem braucējiem un likuma pārkāpējiem, bet arī dažādām traumām un reizēm pagalam nepiemērotām vietām, kurās cilvēki skūterus novieto pēc to izmantošanas.

Skutelis nācis klajā ar ideju, kā izskaust elektrisko skrejriteņu radītās likstas, piedāvājot dabai draudzīgu un mazāk bīstamu pārvietošanās līdzekli. "Ideāls transporta līdzeklis, lai cilvēki pārvietotos pilsētā. Tā saucamās kājas," klāstījis komiķis.

Turklāt, lai iešana, tipināšana vai skriešana pa pilsētu būtu vēl drošāka, Skutelis ieteicis nodrošināties ar ķiverēm, kas papildinātas ar spoguļiem, bākuguni un citu noderīgu atribūtiku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!