Foto: Kadrs no video
Neskaitāmo bedru izraibinātās Rīgas ielas izraisījušas ne tikai ļaužu dusmas un sašutumu, bet arī kļuvušas par pamatu dažādiem jokiem, un nesen šis karstais temats iztirzāts arī populārajā raidījumā "Pusnakts šovs septiņos" ar Jāni Skuteli.

Rubrikā "Kas cilvēkiem uz mēles" ierasti uzmanības lokā nonāk kāds īpaši sasāpējies jautājums, kas izraisījis plašu ažiotāžu, un Skuteļa šova jaunākajā epizodē starmešu gaismās atkal izceltas galvaspilsētas izdangātās ielas.

Bedru dēļ daudzi sagandējuši savus transportlīdzekļus, un Skutelis steidzis piedāvāt labu risinājumu, kas garantēs drošu pārvietošanos– komiķis ieteicis pa Rīgu pārvietoties ar kāpurķēžu bruņmašīnu "CVR(T)".

Kā uzsvēris Skutelis, spēkrats pārvietojas kā tanks – tam problēmas nesagādās neviena pati bedre. Tiesa, esot arī neliela bēda – galvaspilsētā noparkot bruņmašīnu varētu būt visai sarežģīti.

"Ar ceļiem ir līdzīgi kā ar laika apstākļiem – nav nepiemēroti laika apstākļi, ir nepiemēroti apģērbi cilvēkiem," norādīts video aprakstā "YouTube".

Kā jau vairums Skuteļa veidoto video, arī viņa jaunākais veikums iemantojis sociālo tīklu lietotāju sajūsmu. Tā, piemēram, sižets "Facebook" jau noskatīts vairāk nekā 65 tūkstošus reižu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!