Foto: Kadrs no video
Populārajā amerikāņu televīzijas šovā "The Ellen DeDegeneres Show" pie raidījuma vadītājas Elenas Dedženeresas viesojušies daudzi pasaulslaveni cilvēki, un vienā no pārraidēm šoruden neklātienē paviesojies arī grafiskais dizaineris Pauls Birmanis jeb Paul Birman no Latvijas – miljoniem skatītāju visā pasaulē varējuši novērtēt viņa veidotu skatuves vizualizāciju.

Vienā no septembra raidījumiem īpašais viesis bija uzlecošā mūzikas zvaigzne, šīs vasaras hita "Old Town Road" izpildītājs Lil Nas X. Viņš pārraidē izpildīja savu jauno singlu "Panini", un skatuves vizualizāciju izstrādei aģentūra no Losandželosas bija pieaicinājusi arī latviešu dizaineri Paul Birman.

Kā vēsta mākslinieka pārstāvji, grafiskais dizaineris no Rīgas uzmanību izpelnījies ar saviem tā dēvētajiem "everydays" 3D zīmējumiem, kurus katru dienu veido no nulles un izvieto sociālos tīklos "Instagram" un "Facebook".

Kāda Losandželosas aģentūra pamanīja viņa darbus un piedāvāja sadarboties skatuves vizualizācijas izstrādē. Lil Nas X priekšnesumā redzamās milzu augstceltnes mirdzošās un košās gaismās ir Paula izstrādāta trīs dimensiju vizualizācija, kuru varēja novērtēt miljoniem TV skatītāju visā pasaulē.

"Nav nozīmes, kurā pasaules malā tu atrodies! Ja tu tici sev, uzstādi sev mērķus un tiecies pretī to sasniegšanai, tad sapnis, ka tavus darbus pamanīs un novērtēs profesionāļi, noteikti piepildīsies," pārliecināts ir Pauls.

Dizaineris uzskata, ka tā bija neaizmirstama pieredze un tajā pašā laikā arī viens no nozīmīgākajiem darbiem viņa profesionālajā karjerā līdz šim.
View this post on Instagram

NIGHT SHIFT | Everyday Nr 114 |

A post shared by Paul Birman (@paulbirman) on Oct 21, 2019 at 11:58am PDT

View this post on Instagram

LUCKY COW (Part 2) | Everyday Nr 109 | Maybe not so better place #cg #3d #3art #everydays #dailyrender

A post shared by Paul Birman (@paulbirman) on Oct 16, 2019 at 1:02pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!