Tīmekļa plašumi ir neizmērojami, un pērles, kuras atrodamas interneta dzīlēs reizēm spēj pārsteigt visu pasauli. Līdzīgi ir noticis ar jauno mūzikas censoni IceJJfish (attēlā), kurš vietnē YouTube publicējis savu svaigāko skaņdarbu On the Floor, kuru ļaudis jau nodēvējuši par šī brīža sliktāko dziesmu un videoklipu pasaulē.

Iespējams, ka pirmajā mirklī, izdzirdot šo dziesmu un redzot videoklipu, cilvēkiem varētu šķist, ka IceJJfish jeb īstajā vārdā Daniels ir kārtējais interneta jokdaris, taču patiesībā viņš ir dziedātājs, kurš patiešām domā, ka viņam ir talants, un puisis jau kopš agras bērnības cenšas izveidot mūziķa karjeru.

Līdz šim censonis lielākoties slavu bija izpelnījies, savā YouTube kanālā regulāri publicējot amatiervideo, kuros Daniels demonstrē savu neatkārtojamo dziedātprasmi, taču šogad viņš izveidojis arī divus "profesionālus" klipus, no kuriem tieši On the Floor kļuvis par īstu sensāciju.

Piecu dienu laikā šī videoklipa skatījumu skaits YouTube strauji pietuvojies divu miljonu atzīmei, un tam pievienoti vairāki tūkstoši komentāru. Tiesa, vērtējumi par pašu dziesmu un arī tās vizualizāciju dalās, un visai populārs ir viedoklis, ka šī ir pēdējā laika sliktākā dziesma un komiskākais klips.

Lai gan neiztrūkst tādu, kuri par IceJJfish daiļradi vien labdabīgi pasmejas un apgalvo, ka puisis noteikti tikai ālējas un jokojas, daži visā nopietnībā paziņojuši, ka Daniela dziedāšana liek viņu ausīm asiņot un videoklips ir "pilnīgs mēsls". Savukārt pats IceJJfish savā oficiālajā Facebook lapā pauž milzīgu sajūsmu, ka viņa kompozīcijai izdevies piesaistīt tik lielu ievērību.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!