Kāds Taizemes iedzīvotājs vārdā Čadils Junjings janvāra vidū apprecējies ar savu līgavu, kura šī gada sākumā bija gājusi bojā auto avārijā. Saskaņā ar vietējās preses informāciju speciāli uz laulību ceremoniju mirusī līgava tika saģērbta baltā kleitā, zeķubiksēs, cimdos un plīvurā.

Tāpat tiek ziņots, ka īsi pirms nāves meitene savam iemīļotajam bija piedāvājusi precēties, tomēr viņš atteicies un lūdzis meitenei nedaudz pagaidīt. Drīz vien viņa gājusi bojā, bet vīrietis nolēmis sarīkot laulības, lai tādā veidā piepildītu savas draudzenes sapni par krāšņām kāzām.

Stāsts par laulību ar mirušu līgavu vietējā sabiedrībā izraisījis plašu rezonansi. Daudzi no tiem, kas redzējuši kāzu fotogrāfijas un video reportāžu televīzijā, Čadila rīcību dēvējuši par nepieņemamu un nosodījuši ideju apprecēt līķi.

Savukārt laikrakstā Bangkok Post publicēts raksts, kura autors personīgi pazinis Čadilu - žurnālists viņa rīcību dēvē par ļoti cēlu un patiesu. Tur teikts, ka Čadils no sirds mīlējis savu draudzeni, kuru pazinis jau desmit gadus, un patiesi vēlējies īstenot viņas pēdējo vēlēšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!