Atskatoties uz aizvadītā gada spilgtākajiem notikumiem, portāla "Delfi" sociālo tīklu nodaļas veidotajā raidījumā "Gads, ko varētu aizmirst, bet nesanāk" viesojās kāds meistarīgs kungs, kurš triumfēja nominācijā "Gada veiksminieks".

Vīrs vārdā Mārcis jeb Mārča triumfēja nominācijā "Gada veiksminieks", apsteidzot parkūristu Pāvelu Petkunu no Daugavpils un citus 2021. gada laimes lutekļus.

Mārča neparastais hobijs – kravu vērošana – mēdz nest zināmus augļus un arī šis gads nebija izņēmums.I ntervijā ar vienu no raidījuma vadītājiem Edgaru Bāliņu, Mārča vaļsirdīgi dalījās pieredzē un noslēpumos, atklājot kravu vērošanas gaišās un tumšās puses.

Skatītājiem tiek sniegts arī precīzs ieskats pērnā gada notikumos pie HES tilta, kur apgāzās kravas mašīna ar alus kastēm. Ja redzamajā video jūs atpazīstat kādu no vietējiem komiķiem, tad varat būt droši, ka līdzība nav nejauša.

Atgādinām, ka "Delfi" sociālo tīklu komandas veidotajā raidījumā ar vieglu ironiju tika aplūkoti pērnā gada spilgtākie, interesantākie un jocīgākie notikumi, kas sabiedrībai likuši kulstīt mēles, agresīvi tvītot un brīžiem bezspēcīgi triekt plaukstu pret pieri. Tā ietvaros tika noskaidrots, kurš bijis 2021. gada lielākais veiksminieks, kurš sliktākais čoms un kurš – labākais mūzikas festivālu rīkotājs. Spilgtu tēlu lomās iejutās tādi pazīstami pašmāju komiķi kā Rūdolfs Kugrēns, Jānis Kreičmanis un podkāsta "Bize vaļā" vadītājs Kārlis Liepiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!