Foto: Instagram.com/azusabarbie/

34 gadus vecā amerikāniete Azusa Sakamota (attēlā) piepildījusi daudzu mazu meitenīšu sapni – viņa dzīvo gluži kā slavenā lellīte Bārbija.

Azusa kļuvusi populāra, pateicoties sociālajiem tīkliem, kuros viņa atspoguļo savu lelles dzīvesstilu. Nesen viņa piedalījusies kādā amerikāņu sarunu šovā un atklājusi dažādus interesantus faktus.

Apsēstība ar Bārbijām sākusies, kad Azusa bijusi vien 15 gadus jauniņa. Šobrīd viņas īpašumā ir 145 lellītes, 40 plastmasas daiļaviņām paredzēti kurpju pāri un 60 somiņas. Viņas īpašumā ir arī iespaidīga rotaļlietām paredzēto drēbju un dažādu mājas aksesuāru kolekcija.

Arī pati Azusa iecienījusi Bārbijas stilu. Viņas miteklis, kas atrodas Losandželosā, ir pilns ar dizaina elementiem, kas atspoguļo lellītes dzīvesstilu. Protams, ka dzīvoklī gandrīz viss ir rozā krāsā.

Bārbijas spilgtākās iezīmes izpaužas arī Azusas ģērbšanās stilā. Turklāt nesen 34 gadus vecā sieviete izbalinājusi matus pavisam blondus un ietonējusi tos nedaudz rozā.

Azusa vienmēr var lepoties ar krāšņu manikīru – nagi ir viena no tām ķermeņa daļām, kas tiek grezni izdekorēta ar Bārbijas simboliku, rozā spīgulīšiem un citiem meitenīgiem nieciņiem.

Sieviete pastāstījusi, ka pati dārgākā lellīte viņa kolekcijā maksājusi aptuveni 1180 ASV dolāru – tā bijusi reta Bārbija, kura veidota pēc kādas japāņu popdziedātājas līdzības.

Savukārt sievietes draugam pret savas mīļotās aizraušanos ar Bārbijām un rozā krāsu nav nekādu iebildumu. Tiesa, Azusa godīgi atzinusi, ka, ja vīrietim kaut kas nepatiktu, viņa priekšroku dotu lellēm, nevis attiecībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!