Foto: Kadrs no video
Sestdien, 1. decembrī, īsti svētki gaidāmi visiem sporta faniem – "Arēnā Rīga" norisināsies cīņas šovs "LNK Fight Night 10", kura ietvaros ringā spēkiem mērosies labākie lietpratēji no Latvijas. Radošā apvienība "EDART TV" pasākuma gaidās izveidojusi reklāmas rullīti, kas ātri vien iemantojis sociālo tīklu lietotāju simpātijas un vairāk nekā 20 tūkstošus skatījumu.

"LNK Fight Night" ir starptautiskas profesionālās cīņas pēc boksa, kikboksa un MMA noteikumiem, un tajās piedalīsies Latvijas labākie sportisti – Nikolajs Grišuņins, Milans Volkovs, Daniks Vesnenoks, Raitis Sinkēvičs, Mārcis Grundulis, Nikita Smirnovs, Ralfs Vilcāns, Andrejs Podusovs, Kristaps Zutis, Oskars Grosmanis, Reinis Porozovs, Deniss Savdons, Evanders Servuts.

Vienā no dueļiem ringā spēkiem mērosies Kristaps Zutis un Madars Trivols, un radošā apvienība "EDART TV" par godu abu vīru gaidāmajai cīņai izveidojusi reklāmas rullīti "Mr.Sams un Zutis – izrēķināšanās Pārdaugavā", kurā svarīgu lomu nospēlējis arī bijušais basketbolists Kaspars Kambala.

Vairāk nekā trīs minūšu garais sižets ieturēts kriminālo aprindu labākajās tradīcijās, un tajā iekļauta gan spīdzināšana, gan draudēšana ar ieroci, gan pieticīgi tērptas daiļavas.

Sīkāku informāciju par gaidāmo pasākumu var uzzināt šeit. Savukārt biļetes iespējams iegādāties šeit. Brīdinām, ka video izskan rupja valodiņa!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!