Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 2. oktobra, vakarā jautra ballīte risinājās pirmajā Rīgā atklātajā pop-up kafejnīcā jauniešiem TRY Cafe – īslaicīgo izklaides vietu savām 30. dzimšanas dienas svinībām bija izvēlējusies žurnāla DEKO galvenā redaktore un modes blogere Agnese Kleina (attēlā pa labi).

Vakara ieskaņā no kafejnīcas tiešraidē tika translēts Rīgas Radio raidījums Mirkļa vājums, kurā Agnese ar savām sarunas biedrēm - etiķetes eksperti Irmu Kalniņu un modes dizaineri, stilisti Indru Salceviču - pārrunāja dress code jautājumus.

Pēc pārraides sekoja pasākuma jautrākā daļa - jubilejas tortes ēšana un kāda īpaši mākslinieciska atrakcija, kuras laikā jaunieši uz līdzpaņemtajiem krekliņiem varēja iegūt modes blogeres radītās stilīgās apdrukas sietspiedes tehnikā.

Sumināt jubilāri nozīmīgajā datumā bija ieradušies daudzi viņas draugi, paziņas un vienkārši interesenti, un sociāli aktīvā un vienmēr krāšņi tērptā Agnese saņēma ziedu klēpjus.

Līdz pat nedēļas beigām, 7. oktobrim, pop-up kafejnīcas apmeklētājiem sarūpēta plaša un daudzveidīga izklaides programma, bet katru dienu no pulksten 15 kafejnīcā ir iespējams nobaudīt arī dažādas gardas maltītes no rudens sezonas labumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!