Foto: Mango

Populārā pašmāju dziedātāja Aija Andrejeva (attēlā), kura slavu iemantoja ar skatuves vārdu Aisha, ceturtdien kopā ar vairākiem sabiedrībā zināmiem cilvēkiem pludmales centrā Brazīlija volejbola mačā mērojās spēkiem ar jaunajām modelēm.

Pludmales volejbola turnīrs risinājās pašmāju modeļu aģentūras Natalie un Itālijas aģentūras JOY rīkotā starptautiskā modeļu konkursa Baltic Beauty Contest 2011 ietvaros, un tādējādi modeles kopā ar Latvijā zināmiem sportistiem un personībām propagandēja veselīga un sportiska dzīvesveida priekšrocības.

Kopā ar modelēm no dažādām pasaules valstīm volejbola laukumā devās ne tikai Aija Andrejeva, bet arī Teātra observatorijas aktieris Rihards Lepers, viens no zināmākajiem pašmāju diriģentiem Ints Teterovskis, kurš pēc volejbola mača labprāt apmācīja Aiju novusa spēlē, kā arī dižvīrs Raimonds Bergmanis un volejbolists Aleksandrs Samoilovs.

Konkurss Baltic Beauty Contest 2011, kura finālā piedalīsies 25 jaunās modeles no visas pasaules, noslēgsies 9. aprīlī - "Gada modeles" titula ieguvēja iegūs sadarbības līgumu ar aģentūru JOY 100 000 latu vērtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!