Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē vienā no populārākajām Rīgas izklaides vietām – klubā Just – ar vētrainu ballīti tika prezentēts dziedātājas Samantas Tīnas un producenta Rassell videoklips.

Tīnas un Rassell videoklipa dziesmai Esi man klāt prezentācija sestdienas vakarā klubā Just pulcēja plašu interesentu pulku. Skatītāju atsaucība bija tika liela, ka pēc publikas pieprasījuma tika nodziedātas arī vairākas dziesmas, kas sākotnēji nebija iekļautas koncerta programmā.

Samantai sestdien bija nozīmīga diena - jaunā dziedātāja klubā Just uz klipa prezentācijas koncertu ieradās taisnā ceļā no cita svarīga pasākuma, sava izlaiduma Latvijas Kultūras koledžā, atzīmēšanas.

Mūziķa un producenta Rassell jeb Ruslana Kuksinoviča jaunākais kopdarbs ar Samantu Tīnu veidots electro pop un r'n'b stilos, kas Latvijas mūzikā ir retums. Dziesmas mūzikas autors un producents ir pats Rassell, savukārt sarakstīt tekstu ir piepalīdzējis Rasela domubiedrs un draugs, dziedātājs Oskars Deigelis, kurš šobrīd piedalās šovā Okartes skatuve 2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!