Foto: DELFI

Šonedēļ divpadsmit gadu jubileju svin viens no tradīcijām bagātākajiem Vecrīgas klubiem Četri balti krekli, un ceturtdienas vakarā visi izklaides vietas draugi bija aicināti uz jautru ballīti.

Starp Četru baltu kreklu dzimšanas dienas svinētājiem bija režisors Igors Linga, grupas Double Faced Eels līderis Marka jeb Mareks Gailītis ar draudzeni, spēkavīrs Vidzis, kurš ir ieguvis daudz slaidāku augumu, deviņdesmitajos gados populārās grupas Eldorado soliste Inese, kura ballīti apmeklēja par spīti traumētajai rokai, un daudzi citi latviešu mūzikas mīļotāji.

Pirmo reizi 12 gadu pastāvēšanas vēsturē dzimšanas dienas svinībās nepiedalījās kluba līdzīpašnieks un multimākslinieks Normunds Jakušonoks, kurš grupas Labvēlīgais tips sastāvā šonedēļ devies uz Lielbritāniju.

Kluba jubilejas ballītes viesiem galdā tika celtas dažādas sātīgas uzkodas un citi našķi, bet pēc mielasta un dzērienu nobaudīšanas daudzi laidās jestros dančos Četru baltu kreklu deju placī.

Četru baltu kreklu svinības turpināsies arī nedēļas nogalē - piektdienas vakarā kluba apmeklētājus ar savu uzstāšanos priecēs grupa Pērkons, bet sestdienas naktī viesiem būs iespēja baudīt leģendārā Menueta uzstāšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!