Foto: DELFI

Svētdien, 22. aprīlī, ar jautru un atraktīvu ballīti Vecrīgā risinājās jaunas izklaides vietas – kluba G4 – oficiālā atklāšana, kuru plašā pulkā apmeklēja gandrīz visu pašmāju teātru aktieri.

Jaunā izklaides vieta, kas iekārtota trijos stāvos pašā Vecrīgas sirdī, Gleznotāju ielā, ir oficiālais Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra klubs un plānots, ka tā varētu kļūt par jaunu māksliniecisku platformu Rīgas kultūrvidē, DELFI Izklaidei pastāstīja teātra pārstāve, jaunā aktrise Dana Čerņecova.

Iecerēts, ka šajā klubā Krievu teātra cienītāji arī ikdienā varēs sastapt aktierus un citus teātra darbiniekus, kā arī baudīt neformālā gaisotnē iestudētas izrādes un citas kulturālas izklaides.

Kluba atklāšanas ballīte norisinājās izklaides pasākumiem neraksturīgā laikā - viesi klubā sāka pulcēties neilgi pirms pusnakts svētdienas naktī, jo aktieri laiku burziņiem var izbrīvēt tikai pēc izrādēm un vairumam teātru darbinieku pirmdienas ir brīvdienas.

Sumināt Krievu teātra aktierus un darbiniekus nozīmīgajā dienā bija ieradušies pārstāvji no gandrīz visiem Latvijas teātriem - garo ceļu uz Rīgu nebija mērojuši tikai liepājnieki.

Kā jau tas pieņemts teātru aprindu ballītēs, arī kluba G4 atklāšanas svētkos netrūka māksliniecisku priekšnesumu - visu teātru pārstāvji bija sagatavojuši īpašus sveicienus - etīdes vai dziesmiņas -, ko vienoja tēma draudzība, un jautrība klubā nerimās līdz par agram pirmdienas rītam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!