Foto: Publicitātes foto

Maija sākumā rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais klubs Coyote Fly ar skaļu ballīti atklāja Absolut vasaras sezonas terasi. Kluba viesus pārsteidza krāšņs šovs go –go meiteņu Boomdolls izpildījumā un īpašais viesi Andreas Moe.

Par godu vasaras terases atklāšanai, klubā viesojās populārais zviedru mūziķis un producents Andreas Moe, kurš sadarbojies ar tādiem pasaulē zināmiem dīdžejiem kā Tiesto, Fedde Le Grand, Avicii un daudziem citiem.

Viens no viņa populārākajiem hitiem ir Fade into Darkness, kurš tapis sadarbībā ar elektroniskās mūzikas dīdžeju Avicii un kļuvis par pieprasītu hitu visā Eiropā.

Savukārt par Absolut terases muzikālo noformējumu parūpējās latviešu eksperimentālais lounge & downtempo projekts Kristīne Grundmane un Hypnotic Band.

"Mēs nebēdājam par ieilgušu pavasari un nepaļaujamies uz sinoptiķu prognozēm, bet gan paši pasludinām oficiālo vasaras sezona ballīšu atklāšanu!" pirms pasākuma ziņoja naktskluba rezidents Dj Gustavito.

Pavasari klubā Coyote fly solās būt pārsteigumiem bagāts - jau 18. maijā klubā ar grandiozu šovu uzstāsies R.I.O. feat. U - Jean, kurš starptautiski pazīstams ar tādiem deju grīdu hitiem kā Shine On, Animal un Summer Jam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!