Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar skaļu ballīti un līksmām dejām Rīgas nakstdzīves baudītāju jau iecienīto vietu vidū sevi pārliecinoši pieteica jauna izklaides vieta – bārs YOLO.

Jaunais krodziņš mājvietu atradis Palasta ielā 10, un, kā vēsta tā pārstāvji, bāra vīzija ir radīt vietu, kur aizmirst ikdienišķās rūpes, baudīt lieliskus kokteiļus un labāko kafiju pasaulē - ILLY. Brīvdienu rītos tur būs iespēja apmeklēt branču jeb vēlās brokastis, bet, tuvojoties vēlajām diennakts stundām, ballēties līdz rīta gaismai.

Starp atklāšanas ballītes viesiem bija arī savulaik šovā Dziedošās ģimenes gana lielu atpazīstamību iemantojušās Dukuru saimes jaunākie pārstāvji Paula un Miks (attēlā ar sievu uz rokām), kuri ne tikai sanākušos priecēja ar savām kompozīcijām, bet arī paši ļāvās izklaidēm.

YOLO ir viena no sociālo tīklu lietotāju iecienītajām abreviatūrām, kas sevī ietver frāzi "you only live once" jeb "tu dzīvo tikai vienreiz". Šis nosaukums bāram neesot izvēlēts nejauši, jo YOLO komanda ir pārliecināta, ka dzīve ir piedzīvojums un tā ir tieši tik krāšņa un interesanta, cik katrs pats to veido.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!