Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē notika vairākas karstas ballītes, tostarp arī Jūrmalas pludmales bāra Diwalli atklāšanas svētki. Tā kā pludmales bāra izpilddirektors ir deju pasniedzējas Aleksandras Kurusovas mīļotais vīrietis Oskars Ostrovskis, tikai likumsakarīgi, ka uz lielo notikumu bija pulcējies viss Latvijas populāro cilvēku "zieds".

Starp apmeklētājiem bija Kurusovas draugi - dziedātājs Roberto Meloni, Baltijas valstīs iemīļotais mūziķis Lauris Reiniks ar māsu Rūtu, dziedātājas Rūta Dūduma un Jenny May, kura uz pasākumu bija ieradusies kopā ar meitiņu Sāru, dejotāju pāris Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis un citi.

Neiztrūka arī trīs Latvijas populārākās blondīnes - Natālija Tuševica, Liene Skulme un Marika Ģederte.

Atklāšanas burziņa viesus sagaidīja kāds īpašs pārsteigums - apmeklētājiem bija iespējams novērtēt Latvijas veļas ražotāja Rosme pikanto modes skati trūcīgi, taču eleganti ģērbtu modeļu izpildījumā. Īpašu sajūsmu par kārdinošo meiteņu priekšnesumu pauda mūziķis Roberto.

Baudot modes skati, viesi cienājās ar uzkodām un dažādiem dzērieniem. Ar jautriem ritmiem ballītes apmeklētājus priecēja Latvian Blues Band mūziķi.

Pludmales bārā pieejams plašs ūdenspīpju klāsts, kuru arī novērtēja Rūta Reinika, savukārt salīgākie viesi ietinās plediņos, lai vērotu saulrietu.

Kā vēsta bāra pārstāvji, šis ir vienīgais pludmales bārs, kurā visas vasaras garumā būs iespējams nobaudīt garšīgu suši tieši pludmalē. Īpašnieki sola katru nedēļas nogali parūpēties par to, lai apmeklētājus izklaidētu kvalitatīvi un ausīm tīkami mūziķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!