Foto: Publicitātes foto

Sākoties vasarai, lielākā daļa galvaspilsētas izklaides vietu saviem apmeklētājiem piedāvā iespēju atpūsties arī svaigā gaisā, un savu terasi atklājis arī rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais klubs Coyote Fly.

Kā vēsta kluba pārstāvji, jaunās Stoli vasaras terases rekonstrukcijas un būvniecības darbos ieguldīti vairāk kā 32 000 eiro, pārveidojot to par plašu atpūtas zonu, kā arī ieviešot nebijušu kokteiļu un aperitīvu pasniegšanas konceptu.

"Esam ļoti apmierināti ar paveikto! Visas nakts garumā atklāšanas pasākumu apmeklēja vairāk nekā 1400 cilvēki, cītīgi gaidot iekļūšanu klubā garā rindā. Pasākuma laikā dzirdējām neskaitāmus kompliments par radīto atmosfēru un gardajiem kokteiļiem!" par atklāšanas burziņu priecājas Coyote Fly vadītāja Madara Maulvurfa.

Starp viesiem bija arī krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku - šova Jaunā talantu fabrika uzvarētāja Aminata Savadogo (attēlā pa kreisi), TV raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš, pasniedzēja un "radiogeiša" Ieva Adamss, dejotāja Aleksandra Kurusova ar draugu Oskaru un citi šovbiznesa pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!