Foto: Publicitātes foto

Atraktīvas un jautras ballītes ik nedēļas nogali norisinās arī vienā no tradīcijām bagātākajiem Rīgas naktsklubiem La Rocca Revolution, kas aizvadītā gada septembrī atzīmēja jau savu divpadsmito jubileju.

DELFI Izklaidei stāsta kluba pārstāvis Vadims Pavlovičs, La Rocca ir tāda vieta, kur var satikt gan futbolistus no Portugāles, gan tūristus no Ķīnas, un šajā izklaides vietā ikviens var atrast kaut ko sev tīkamu, neatkarīgi no tautības vai nodarbošanās.

Vētraina ballīte klubā norisinājās arī aizvadītajā nedēļā, kad La Rocca saviem apmeklētājiem dažādās zālēs piedāvāja ne tikai populārākos klubu mūzikas hītus un citus muzikālus baudījumus, bet arī dažādas amizantas atrakcijas un citas izklaides.

Ieskicējot nākotnes plānus, kluba pārstāvis norāda, ka tuvākais vērienīgākais pasākums plānots 8. un 9. februārī, kad tur norisināsies deju konkursu Clubdance Queen un Clubdance King atlases.

Savukārt februāra otrajā pusē sadarbībā ar festivālu Erots norisināsies arī citi pasākumi, jo tieši šī izklaides vieta izvēlēta par Baltijā lielkāā erotikas festivāla oficiālo klubu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!