Foto: Publicitātes foto

Pazīstamais Liepājas kokteiļbārs Red Sun Buffet uz vienu nedēļas nogali pārtapis fitnesa zālē, tādā veidā apvienojot patīkamo ar lietderīgo - ballīšu mīļotāji bārā varēja ne tikai labi atpūsties, bet arī pārbaudīt savu fizisko spēku.

Vakars sākās ar sacensībām stieņa spiešanā guļus, kam sekoja roku laušanās sacensības, kur spēcīgākajiem un izveicīgākajiem bija iespēja tikt pie vērtīgām balvām.

Viss bija pa īstam - sacensības notika profesionāla trenera uzraudzībā, pirms sacensībām katrs dalībnieks tika nosvērts, un celt vajadzēja stieni, kas atbilst paša dalībnieka svaram.

Pasākuma organizatori atklāj, ka visu Latviju šobrīd pārņēmis fitnesa bums - arvien vairāk cilvēku sāk pievērst uzmanību savai fiziskajai formai. Tāpēc arī sarīkota īpašā ballīte, kura bija lieliska iespēja klātienē satikt profesionālu treneri un uzdot viņam sevi interesējošus jautājumus.

Pēc sportiskajām aktivitātēm liepājnieki un pilsētas viesi veldzējās ar bāra piedāvātajiem labumiem un, turpinot sportisko noskaņu, aktīvi dejoja līdz pat rītam kopā ar DJ Woot un Mc Raivii.

Tiem, kas palaiduši garām fitnesa balli, nav iemesla skumt, jo jau 29. oktobrī kokteiļbārā jauns pasākums: vienā vakarā muzicēs divi Latvijas šovbiznesa grandi - Kombuļu Inese un Duets Sandra.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!