Foto: Publicitātes foto

Maija vidū testa režīmā savu darbību atsāka viena no Rīgas kolorītākajām izklaides iestādēm – naktsklubs First Dacha, kurš augsto face control prasību dēļ tiek dēvēts arī par skaisto un bagāto cilvēku klubiņu.

Ekskluzīvais naktsklubs, kurā iespējams iekļūt tikai pašiem smukākajiem un stilīgākajiem cilvēkiem, atrodas Andrejostā, un First Dacha ir viena no iemīļotākajām izklaides iestādēm arī daudzu sabiedrībā zināmu un populāru pašmāju ļaužu vidū.

Tā, piemēram, pagājušajā vasarā ļoti biežs viesis klubā bija modes blogeris Deniss Ševeļovs. Tāpat arī jaunā dziedātāja Adelīna Jureviča jeb Adelly nedēļas nogalēs nereti sastopama šajā burziņu iestādē, un arī modelis Miķelis Ļaksa jeb Markus Riva ir gana smuks, lai iekļūtu viesu sarakstā.

Savukārt aizvadītajā nedēļas nogalē skaisto cilvēku klubiņā dzīroja dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee, kura uz ballīti naktsklubā First Dacha bija ieradusies kopā ar savu draudzeni (abas attēlā), un abas meitenes vakara gaitā ne tikai malkoja šotiņus, bet labprāt iesaistījās arī fotografēšanās un pozēšanas neprātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!