Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kamēr jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2013 dalībnieki cīnās par uzvaru un 100 000 eiro lielā balvu fonda sadali, visas festivāla norises nedēļas laikā Jūrmalā notiek arī dažādas ballītes, kurās pulcējas bagātie, slavenie un veiksmīgie.

Jaunā viļņa nedēļas sākumā par godu uzņēmēja un konkursa organizācijas komitejas priekšsēdētāja Aleksandra Šenkmana dzimšanas dienai notika jau par tradīciju kļuvušās vēlās brokastis.

Šogad par svinību vietu Šenkmans bija izvēlējies restorānu Pinot Marina, un sumināt jubilāru bija ieradies krietns pulciņš ietekmīgu vīru - latviešu biznesmenis Ainārs Šlesers, vietējais nekustamo īpašumu jomas biznesmenis Jurijs Gorbovs, jurists Aleksandrs Rapoports, krievu izcelsmes amerikāņu miljardieris Leonards Blavatņiks un citi.

Krietni vien līksmāka ballīte norisinājās pēc pirmās konkursa dienas, kad Jūrmalas viesnīcā Light House Hotel pulcējās gan šovbiznesa pārstāvji, gan latviešu un Krievijas politiķi un uzņēmēji.

Lai godam atzīmētu veiksmīgo konkursa cīņas sākumu, tika baudīts sātīgs mielasts un dzērieni, bet, kad viesi bija nedaudz atpūtušies pēc Dzintaru koncertzālē pavadītā vakara, bija iespēja izlocīt kājas deju grīdā.

Starp atraktīvākajiem dejotājiem bija dziedātājs Arkādijs Akupņiks, Jaunā viļņa organizatora Igora Krutoja sieva Olga un citi, bet īstu meistarklasi deju placī demonstrēja bijušais Latvijas prezidents Valdis Zatlers ar savu sievu Lilitu (attēlā).
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!