Foto: DELFI

Trešdien, 3. oktobrī, restorāna Tex Mex telpās pulcējās prāvs bariņš sabiedrībā zināmu dāmu, lai atzīmētu savulaik populārā pašmāju seriāla Prāts vai instinkts dubultdiska iznākšanu.

Seriāla pirmā sezona tika uzņemta pirms vairāk nekā pieciem gadiem, un tā guva lielu atsaucību skatītāju vidū.

2011. gadā tika filmēta Prāts vai instinkts otrā sezona, bet no šīs nedēļas visiem seriāla cienītājiem iespējams iegādāties dubultdisku, kurā apkopotas visas uzņemtās 23 sērijas, kas ļauj izsekot visiem piecu draudzeņu piedzīvojumiem.

Kopā ar Prāts vai instinkts režisori Žaklīnu Cinovsku (attēlā) diska prezentācijas ballītē līksmoja arī daļa no seriāla zvaigznēm - Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte, Leļļu teātra aktrise Santa Didžus, savulaik kā "radiogeiša" pazīstamā pasniedzēja Ieva Adamss un citi, kā arī karstasinīgais itālis Roberto Meloni.

”Šī ir viena no dārgākajām un apjomīgākajām daudzsēriju filmām Latvijā ar izciliem reitingiem, un tās tapšanā piedalījušies vairāk nekā 100 aktieri," paveiktā darba nozīmību skaidro Cinovska.

Viņa atgādina, ka seriālā redzami ne tikai profesionāli aktieri, bet arī tādas sabiedrībā zināmas personas kā Valērijs Kargins, Jurģis Liepnieks, Lauris Reiniks un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!