Ar īpaši pikantu ballīti visu mīlētāju diena atzīmēta bārā Just – apmeklētājiem tika piedāvāts īpaši uzbudinošs kokteilis ar spāņu mušiņu, bet par vakara naglu kļuva striptīza deju šovs, kurā tika iesaistīti arī bāra apmeklētāji.

Bārs Just Valentīna dienas vakarā laipni sagaidīja visus mīlētgribētājus - kā romantiskos pārīšus, tā visus tos, kuri vēl tikai meklē savas otrās pusītes. Lai atvieglotu iepazīšanos, pie ieejas tika dalītas īpašas aproces: zaļas - tiem, kas vēlas iepazīties, dzeltenas - tiem, kuri vēl šaubās, bet sarkanas - aizņemtajiem.

Romantiski noskaņotos mīlētājus priecēja dziedošā aktiera Riharda Lepera sirsnīgās balādes, sieviešu dzimuma pārstāves tika lutinātas ar bezmaksas dzērieniem, taču, vakaram ritot, sākās arī dažādas pikantas aktivitātes.

Lai iegūtu Valentīna dienai nepieciešamo noskaņojumu, bāra viesi varēja nobaudīt īpaši uzbudinošu kokteili ar spāņu mušiņu, bet pat pasākuma kulmināciju kļuva striptīza šovs.

Kaislīga, mīlā iekarsusi dejotāja uz grīdas nogāza vienu no ballītes vīriešu kārtas apmeklētājiem, bet īpaši vētrainas meiteņu ovācijas izpelnījās striptīza dejotājs karavīra kostīmā. Laimīgākajām ballītes apmeklētājām izdevās šī dejotāja aprīkojumu aptaustīt un izpētīt visā krāšņumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!