Foto: DELFI

Ceturtdienas, 9. augusta, vakarā Galerijas Rīga restorānā Ciro's Pamodoro noslēdzies Martini vasaras ballīšu cikls. Greznajā pasākumā tika paziņots, ka Latviju starptautiskajā Martini Royale kastinga finālā Ibisā pārstāvēs uzņēmēja Marina Nečipasa.

Martini rīkotās ballītes jau kļuvušas ļoti populāras pašmāju slavenību vidū, un arī šoreiz krāšņo pasākumu kuplā skaitā apmeklēja populārie cilvēki - kopā ar draugu ballītē atpūtās savulaik populārā dziedātāja Kristīna Zaharova, kārtējo meiteni sabiedrībā bija izvedis meitu ģēģeris Nikolajs Puzikovs, no darba deju studijā atpūtās Abramovu-Mailīšu pāris.

Ieradusies bija arī dejotāja Aleksandra Kurusova, aktrise Ieva Pļavniece, dziedātāja Diāna Pīrāgs, Kondrašinu pāris, dziedātāja Samanta Tīna, mūziķis Miks Dukurs ar draudzeni Lauru un citi labas atpūtas mīļotāji.

Pasākumu, kā ierasts, vadīja aktieris Andris Bulis. Latvijas pārstāvi izvēlējās starptautiskā žūrija ar leģendāro dizaineri Kristiānu Lubutēnu priekšgalā, izvērtējot trīs Latvijas uzvarētāju video pieteikumus - dziedošās aktrises Vitas Baļčunaites, projektu vadītājas un divu dēlu māmiņas Viktorijas Ustinovas un sieviešu apģērbu veikala īpašnieces Marinas Nečipasas video.

"Mana līdz šim lielākā veiksme bija pirms trim mēnešiem, kad atvēru savu apģērbu veikalu. Nu priecājos par panākumiem Martini kastingā. Godīgi sakot, piedalīties izlēmu piedzīvojuma dēļ. Tikai pēc tam uzzināju, kādas lieliskas balvas tiek solītas pasaules uzvarētājai. Esmu sajūsmā par braucienu uz Ibisu, un darīšu visu, lai godam pārstāvētu Latviju," sola Marina.

Kopumā augustā uz Ibisu dosies 28 sievietes no 25 valstīm. Tur dāmas gandrīz nedēļu dzīvos krāšņā villā un ļausies dažādiem izaicinājumiem kameras priekšā, lai radītu iedvesmojošu videomateriālu par tēmu Veiksme ir tavā attieksmē!

Septembra sakumā starptautisko finālistu video tiks nodoti Facebook lietotāju vērtējumam. Marinai būs nepieciešams liels publikas atbalsts, lai kļūtu par Martini reklāmas jauno zvaigzni, kā arī iegūtu balvas - 150 000 eiro, 12 Lubutēna apavu pārus un 12 atzītu dizaineru tērpus.

Iepriekš Martini reklāmas sejas bijušas tādas pasaulslavenas zvaigznes kā Čarlīze Terona, Nikolete Šeridana un Monika Beluči.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!