Foto: DELFI

Sestdien, 13. jūlijā, Jūrmalā norisinājās ceturtais blondīņu festivāls Go Blonde, bet pēc pludmalē aizvadītās dienas pasākuma organizatori un lūgtie viesi pulcējās viesnīcā Hotel Jūrmala SPA, lai atzīmētu veiksmīgi aizvadīto pasākumu.

Pink Party laikā viesi tika cienāti ar dzirkstošajiem dzērieniem, bet izsalkušie varēja uzkost virtuļus, kas bija dekorēti ar rozā glazūru un uzrakstiem Go Blonde.

Par lielāko jautrību festivāla noslēguma ballītē rūpējās skaistumkonkursu organizētāja Liene Skulme ar draudzenēm un viņu pavadonis Eldars Salvis Ozoliņš, kurš gaišmatainās daiļavas izdancināja deju placī.

Tāpat gana atraktīvi bija ārvalstu viesi, kuri ar lielu interesi iesaistījās sarunās ar latviešu meitenēm un baudīja dzērienus, bet par muzikālo noformējumu ballītē rūpējās gan dīdžeji, gan dziedātāja Adelly.

Vakara pasākumā tika apbalvoti arī skaistumkonkursa Miss&Mr Australian Gold uzvarētāji, bet pirms balvu sadalīšanas jaunieši viesus priecēja ar iznācienu peldkostīmos, kas izpelnījās nedalītas ovācijas.

Jau vēstīts, ka ceturtais Go Blonde festivāls tika ieskandināts piektdienas vakarā ar līksmu ballīti klubā Coyote Fly, bet sestdien visas dienas garumā pasākuma apmeklētājiem Majoru pludmalē bija iespēja piedalīties dažādās aktivitātes, no kurām vislielāko atsaucību guva putu ballīte.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!