Foto: Publicitātes foto

Jūnija izskaņā rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā naktsklubā Coyote Fly risinājās vētrains pasākums, par kura kulmināciju kļuva studenšu skaistumkonkursa Miss EIHSEBA University 2013 dalībnieču defilē.

Skaistuma un intelekta konkursu jau otro gadu pēc kārtas organizē EIHSEBA kopā ar Latvijas Biznesa koledžu un Rīgas 1. vidusskolu, un tajā var piedalīties ikviena meitene vecumā no 18 līdz 25 gadiem.

Kā vēsta konkursa rīkotāji, prāta un skaistuma sacensībai bija pieteikušās aptuveni 400 meiteņu, bet līdz izšķirošajai cīņai pēc divu kārtu pārvarēšanas nonāca vairs tikai 30 daiļavas.

Klubā Coyote Fly notikušajā pasākumā uz improvizētās mēles savas defilē iemaņas demonstrēja konkursa finālistes, kuras kluba apmeklētāji varēja novērtēt trīs iznācienos - meitenes uz mēles grozījās zīmola V.O.V.A. peldkostīmos, kā arī augstskolas reprezentatīvajos tērpos un vakarkleitās.  

Konkursa uzvarētāja, kura klubā Coyote Fly tiks noskaidrota 11. jūlijā notiekošajā apbalvošanas ceremonijā, saņems naudas balvu 1000 latu apmērā, kā arī iespēju studēt augstskolā bez maksas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!