Foto: Mango

Populārais Rīgas klubs Coyote Fly piektdienas vakarā bija pārvērties par īstu kinozvaigžnu pasauli – klubā notika vērienīgs "karaliskais kino vakars" ar visiem šādam pasākumam piederošiem atribūtiem – Martini kokteiļiem, popkornu un, protams, pašām kinozvaigznēm.

Pirms iesoļot klubā, apmeklētājiem bija iespēja pašiem sajusties kā kinozvaigznēm, defilējot pa sarkano paklāju, bet pie ieejas durvīm viesus sagaidīja gandrīz pavisam reāls Čārlijs Čaplins, kurš cienāja atnākušos ar kinovakaros neiztrūkstošo našķi - popkornu.

Par labu mūziku pasākumā rūpējās dziedātāja Diāna Pīrāgs, kuru vēlāk nomainīja dīdžejs Eduards Švāns. Tomēr par vakara naglu kļuva mākslinieks, kurš pāris minūšu laikā bija gatavs uzzīmēt ikviena ballītes apmeklētāja portretu - pie šī puiša vakara laikā brīžiem pat veidojās gara rinda, un stilīgi vakara apmeklētāju portreti tapa viens pēc otra.

Uz ekrāna tika demonstrētas labākās melnbaltā kino filmas, bet šarmantā kinozvaigžu stilā tērpušās bārmenes cienāja viesus ar īpašiem, vēl nekur nebaudītiem Martini kokteiļiem.

Starp kluba apmeklētājiem bija arī grima māksliniece un basketbolista Kristapa Valtera bijusī sieva Signe Valtere, dejotāja Aleksandra Kurusova ar draugu un citi sabiedrībā pazīstami cilvēki.

Savukārt aģentūras Mis Latvija vadītāja Inta Fogele izklaides portālam Mango atklāja, ka izvēlas ballēties klubā Coyote Fly, jo uzskata to par vietu, kur var aizbēgt no ziņkārīgo skatieniem un, nolienot stūrītī, baudīt patīkamu vakaru labā atmosfērā.

Galerijā: ieskats karaliskajā kino vakarā klubā Coyote Fly piektdien, 8. jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!