Foto: Privātais arhīvs

24. decembrī, pašā Ziemassvētku vakarā, Latvijas skandalozākais mūziķis Sandis Kiops (attēlā aiz kaķa) atzīmēja savu 35 gadu jubileju. DELFI Izklaide piedāvā ekskluzīvu ieskatu mūziķa privātajā jubilejas ballītē.

Visu savu dzimšanas dienu Kiops smagi strādājis, ar savu talantu iepriecinot tautiešus Ziemassvētkos. "Tāds ir mūziķu liktenis - svētkos vienmēr ir jāstrādā," DELFI Izklaidei skarbo patiesību atklāj Kiops.

Tomēr vakarā mākslinieks atļāvies kārtīgi atpūsties ballītē pirtī. "Pirtī sapulcējās dažādi cilvēki, sākot no vienkāršiem tusētājiem līdz pat rakstniekiem un profesoriem," stāsta mūziķis.

Par vakara jautrības naglu izvērtusies viņa lustēšanās ar turpat pirtī satiktajiem lopiņiem - lapsu, kaķi un suni. "Tā kā nākošais gads man būs Dziļāk vēl gads, pamazām sāku trenēties Dziļāk vēl kustībām.

Vislabāk sanāca ar lapsu. Nikni!" Priecājas Kiops. Mūziķis apliecina, ka lustēšanās laikā neviens no lopiņiem nav cietis, gluži pretēji - četrkājaiņi priecājušies, ka beidzot ballītes laikā nav aizmirsti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!